Campionat d'Espanya Interautonomies 2020

  • Published in

IMG 20201221 WA0063Catalunya aconsegueix l’Or als 40 km, Bronze als 60 km i l’Or al 0*, aconseguint l’Or en la prova combinada. El genet català Gil Costa Codina es va proclamar campió d'Espanya Infantil.

La copa Interautonomies de Raid 2020 va tindrà lloc el passat diumenge 20 de desembre a les instal·lacions del Club El Corzo de Badajoz. També es disputaven la Copa de Cavalls Joves i el Campionat d'Espanya  Aleví / Infantil.

La Copa interautonomies es va disputar sobre tres proves de velocitat controlada: una de 82 km amb 3 fases i a una velocitat màxima de 16 km/hora, una altre de 62 km també amb 3 fases i una màxima de 15 km/hora, i l'última de 41 km amb dos fases i una màxima també de 15 km/hora. En total van participar un total de 70 binomis amb el conjunt de totes les carreres.

Catalunya va  classificar tots els 9 binomis participants, adjudicant-se l’or en la prova de 40 km amb l’equip format per: Bruna Baranera muntant SW Idakulm, Àngel Ballesteros muntant Perkam du Magny i Gal·la Ferrer muntant Salaria Fluviatalis. La plata per equips va ser per Andalusia i el bronze per Valencia. En aquesta categoria SW Idakulm muntat per Bruna Baranera es va endur l’or en la copa cavalls joves.

En la prova de 60 km el bronze va ser per l’equip català format per: Aïna Pagespetit muntant Llampec Zorex, Aïna Molist muntant FP Tarek El Arabi i Gerard Casas muntant Capra Pyrenaica.  La plata per equips va ser per Canàries i l’or per Andalusia.

En la prova 0* l’or va ser ser per l’equip català format per: Gil Costa muntant SW Herik, Marçal Vizcaino muntant JM Hesmane i  Yaiza Roma muntant Diarik El Shammar. La plata per equips va ser per Andalusia. En la copa Cavalls joves 0* el bronze va ser per SW Herik  muntat per Gil Costa.

En la prova combinada Catalunya es va endur l’Or per davant de les altres comunitats.

El genet català Gil Costa Codina es va proclamar campió d’Espanya Infantil 2020 en la categoria de 0*.

La seva cap d’equip, Anna Jordà, vol agrair a tots els binomis i les seves assistències el seu esforç i dedicació en aquesta disciplina i felicitar-los per la feina ben feta.

Felicitats a tot l’equip !

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI