Celebrat el Raid d'Olost-Lluçanes

  • Published in

MARC VILA DE MAYOAl llarg de dues jornades, divendres 30 d'abril  i dissabte 1 de maig, es van disputar les sis carreres internacionals previstes en el III Raid Internacional d'Olost-Lluçanes

Les carreres van començar el divendres 30, y els primers participants a prendre la sortida van ser els de CEI***, que van recórrer un total de160 km. Les dues primeres posicions van ser per als francesos Melody Theolissat amb “Diva de Jalima” i Capitaine Manon amb “JM Èdipo”, la tercera posició va ser per a Angel Soy Coll muntant a “Sinhoa Radieux”.

Jordi Anfruns Llado amb “Baltimore”, Luis Araujo Vitor amb “SW Gelchen, i Pedro Antonio Suarez Saavedra amb “Hachi” van ocupar les tres primeres posicions del CEI**. Aquest mateix dia també es va córrer un CEI* on la victòria va ser per a Marc Vila Sabata amb “Pi de Masferrer”, segona posició per a Gil Costa Codina amb “Kalima Casanova 78 96” i Claudia Caruso Castany amb “Egipte Cost” va finalitzar tercera.

El dissabte dia 1 maig es van córrer altres tres carreres, CEI**, CEIYJ** ambdues de 120 km i el CEI* de 100 km. Julia Montagne i “Saida de Fignols” van ser els primers a travessar la línia d'arribada del CEI**. Jan Casanovas Donadeu amb “Biniou el Quibi” va ser segon i la tercera posició va ser per a Fatima Manubens Vergara amb “Maver Mikha”.

Referent al CEIYR** la primera posició va ser per  Marc Vila Sabata amb “Q de Masferrer”, segona posició per  Joana Ullastre Niubo amb “Boira RV 75” i Alba Masdeu Grifell amb “Raïm du Cambout” va ser la tercera a travessar la línia d'arribada. Mikel Vila Sabata amb”Ourad d’Ascat”va ser el guanyador del CEI*, seguit de Rebecca Jane Pinder amb “Shangai de Montegut” i Jordi Muntasell Lopez amb “Lidik MCM” que van ser segona i tercer respectivament.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI