Marc Vila va guanyar el CEIYJ** de Vilaltella

  • Published in

raid vilaltella cartel recortadoEl passat cap de setmana, divendres 18 i dissabte 19 de juny, es van disputar els Raids Internacionals de Vilaltela a Sant Boi de Lluçanès, amb un CEI3** de 160 quilòmetres en cinc fases, dues carreres de dues estrelles de 122 quilòmetres en quatre fases i dos CEI1*

En la carrera de major recorregut el CEI*** on els participants van recórrer 160 quilòmetres la victòria va ser per a Tana Terberola de la Republica Checa amb “Dahess del Falot” que va completar la carrera amb una velocitat mitjana de 15,9 km/h. La segona posició, a tan sols un segon de diferència, va ser per a la francesa Camille Coulomb amb “Tchekhov” que va superar a la seu compatriota, també per un segon, Virginie Atger amb “Cadjar de la Palud” arribant tercera.

Tres espanyols van encapçalar la classificació del CEIYJ, primera posició per a Marc Vila Sabata amb “Tbo Doble Tito”, segona Clara Latorre amb “ER Clayha” i tercera Laura Fernandez Piñan amb “New Vol Peu” (16.19:27)

En el CEI* disputat el divendres tres binomis van completar els 100 quilòmetres amb una velocitat mitjana de 16 km/h. L'anglesa Rebecca Jane Pinder amb “Emir Champ du ciel” va ser la primera a travessar la meta, a un segon arribava l'espanyol Jordi Muntasell amb “Fatima Luc II 50” i a un segon d'aquest la francesa Julia Montagne amb “Eole Eukalyptus” completava la seva carrera.

El Dissabte es va córrer el CEI** en el qual la guanyadora va ser Celine Rey (FRA) amb “Brigitte Ras Dia” que amb una velocitat mitjana de 16,4 complet els 120 kilòmetres, l'espanyol Julia Serrabasa amb “Adal Cascaabel” va ser segona i Julia Montagne amb “D Vida al Shaqab tercera.

Èxit espanyol en el CEI* disputat el dissabte les tres primeres posicions van ser per a les espanyoles Paula Moreno amb “Capri del Nord” , Mireia Serrabassa amb “Mona” i Raquel Costa Codina amb “Baykal-*Cost”.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI