Campionat Espanya Interautonomies 2021

  • Published in

fotoequip2021Catalunya aconsegueix l’Or a la categoria de 40 km i 60 km, la Plata al 0* i l’Or en la prova combinada.

La Copa Interautonomies de Raid 2021 va tindre lloc el passat dissabte 30 d’octubre a Santlúcar de Barrameda, coincidint amb el III Raid de la Circunnavegación I Vuelta al Mundo. També es disputaven la Copa de Cavalls Joves i el Campionat d'Espanya  Aleví / Infantil.

La Copa interautonomies es va disputar sobre tres proves de velocitat controlada: una de 80 km amb 3 fases i a una velocitat màxima de 16 km/hora, una altre de 63,6 km també amb 3 fases i una màxima de 15 km/hora, i l'última de 43,6 km amb dos fases i una màxima també de 15 km/hora. En total van participar un total de 65 binomis amb el conjunt de totes les carreres.

Catalunya va  classificar 12 binomis dels 15 participants, adjudicant-se l’or en la prova de 40 km amb l’equip format per: Paula Camps muntant Congo, Paula Roquer muntant Joli Safinat,  Maria Reig muntant Perkam du Magny, Maria Franch muntant Absis de Montfluq i Marc Salvans muntant Guisadeel SS 50%. La Plata per equips va ser per Madrid i el bronze per Andalusia. En aquesta categoria Absis de Montfluq muntat per Maria Franch es va endur la plata en la copa cavalls joves.

En la prova de 60 km l’or va ser per l’equip català format per: Àngel Ballesteros muntant High Strung, Gal·la Ferrer muntant SW Iornela, Laia Pérez muntant SW Jasthina, Lola Rabanete muntant El Montassar i Guim Casellas muntant Fareed de Gima. La plata per equips va ser per Galícia i el bronze per Andalusia. En aquesta categoria SW Jasthina muntada per Laia Pérez es va endur l’or en la copa cavalls joves i Fareed de Gima muntat per Guim Casellas la plata. 

En la prova 0* la plata va ser ser per l’equip català format per: Gil Costa muntant Aigoual Diaelti, Marçal Vizcaino muntant SW Himerif, Bruna Baranera muntant SW Idayrika, Laia Requena muntant Mario i  Gerard Casas muntant Capra Pyrenaica. L’or per equips va ser per Andalusia. En la copa Cavalls joves 0* l’or va ser per Mario muntat per Laia Requena.

En la prova combinada Catalunya es va endur l’Or i la Plata va ser per Andalusia.

En el campionat d’Espanya aleví/infantil Maria Franch va aconseguir el bronze en la prova de 40 km. La Lola Rabanete es va proclamar campiona d’Espanya 2021 en la prova de 60 km i l’Àngel Ballesteros va aconseguir la plata. La Laia Requena es va proclamar campiona d’Espanya 2021 en la prova de 0*.

La seva cap d’equip, Anna Jordà, vol agrair a tots els binomis i les seves assistències el seu esforç i dedicació en aquesta disciplina i felicitar-los per la feina ben feta.

Felicitats a tot l’equip !

podi40podi0podi60

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI