Campionat Espanya Interautonomies: Catalunya aconsegueix cinc Ors, cinc plates i un bronze

  • Published in
  • Categoría: Raid

equipLa Copa Interautonomies de Raid 2022 es va celebrar el 30 d’octubre a Llanera, Astúries. En aquesta ocasió també es disputaven el Campionat d'Espanya Aleví / Infantil i la Copa de Cavalls Joves.

La Copa interautonomies es va disputar sobre tres proves de velocitat controlada: una de 80 km amb 3 fases i a una velocitat màxima de 16 km/hora, una altre de 62 km també amb 3 fases i una màxima de 15 km/hora, i l'última de 41 km amb dos fases i una màxima també de 15 km/hora. En total van participar un total de 78 binomis amb el conjunt de totes les carreres. tots

Catalunya va  classificar tots els 15 binomis participants, adjudicant-se la plata en la prova de 40 km amb l’equip format per: Alba Ricart muntant Farandula-Farrera, Paula Roquer muntant Absis de Montfluq, Maria Reig muntant Madiba Rvegas, Gerard Martínez muntant SW Kadora i Ingrid Illamola muntant Farandole Armor. L’or per equips va ser per Madrid i el bronze per Andalusia. En aquesta categoria Farandole Armor muntat per Ingrid Illamola i Absis de Montfluq muntat per Paula Roquer es van endur la plata i el bronze en la copa cavalls joves. L’amazona catalana Ingrid Illamola es va endur el bronze en el campionat España Infantil. 

A la prova de 60 km, l’or va ser per l’equip català format per: Marc Salvans muntant Maver Tennessee, Mariona Molist muntant SW Kapelia, Paula Camps muntant Congo, Maia Formiguera muntant Tequila Mag 75% i Àgnes Formiguera muntant Sunrise Mag 75%. La plata per equips va ser per País Basc. En aquesta categoria Marc Salvans muntant Maver Tennessee es va endur l’or en la copa cavalls joves i es va proclamar campió d’Espanya Infantil. Mariona Molist muntant SW Kapelia es va endur la plata en la copa cavalls joves i en el campionat d’Espanya infantil. Finalment, Maia Formiguera es van endur el Bronze en el campiona d’Espanya Infantil, aconseguint així un podi català. 

A la prova 0*, l’or va ser ser per l’equip català format per: Guim Casellas muntant Fareed de Gima, Gal·la Ferrer muntant SW PodiKinthyona, Laia Pérez muntant Chantilly Cost 50 %, Núria Mundó muntant Wajeeha de Galeon 63,19% i Àngel Ballesteros muntant Hit de Graells. La plata per equips va ser per Astúries i el bronze per País Basc. Guim Casellas muntant Fareed de Gima es va endur la plata en la copa de cavalls joves i es va proclamar campió d’Espanya Infantil. 

A la prova combinada Catalunya es va endur l’Or i la Plata va ser pel País Basc. 

En aquesta ocasió la prova va ser molt tècnica, amb un clima amb molta humitat que enduria més la carrera. Els nostres genets i amazones van saber gestionar els seus cavalls tot i la duresa de la prova.

Enhorabona a tots!!!

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI