Podi català a la Copa de SM el Rei de Raid 2023

  • Published in

Copa Rey Raid 2023La Copa de SM el Rei 2023 de raid va tenir podi català i a més, Laia Requena va aconseguir la medalla de bronze al Campionat d'Espanya J/JJ *.

El podi català del CEI2** de la Copa de Smel Rei de Raid 2023, el va encapçalar Marc Vila amb ARGAU-50 davant d'Omar Blanco amb BONASA-DU-VRIHOU i de Miquel Vila amb MASHAL-D’ASCAT. En el Campionat d'Espanya Júnior i ves Genets 1*, la nostra amazona, Laia Requena amb TREK- KAIA, va aconseguir finalitzar en tercer lloc.

La Copa del Rei de Raid 2023 es va disputar dissabte 11 de novembre a Ademús (València) sobre una carrera CEN/CEI2** de 122 quilòmetres en quatre fases 40, 30, 26 i 26 respectivament. Al tram final Joan Miranda i Marc Vila s'avancen i en la meta Miranda entra primer; a una mica més de dos minuts arriben Luque i Blanco, amb Miquel Vila a un altre minut més, i Ferrer a 9 minuts més. Al vetgate BALMA-PEU no passa el trot, deixant la victòria i la Copa del Rei 2023 a Marc Vila i ARGAU-50, els més ràpids de la fase final. SINFONI tampoc passa el control final, pujant Omar Blanco al segon lloc i Miquel Vila al tercer, que a més guanya el Best Condition amb MASHAL.

Diumenge 12, es va disputar el CEN/CEI1* del Campionat d'Espanya Júnior i Joves Genets 1* 2023 sobre 100 quilòmetres en tres fases de 40, 34 i 26. A la fase final Manel Ferrer amb PIKADO-DE-TORRE i Ibai Pascual amb APATXE s'avancen i en l'sprint final Ferrer es fa amb la victòria. Als 8 minuts Laia Requena és tercera amb TREK-KAIA, que guanya el Best Condition, seguida de Laia Muñoz amb LA-ALTRA-BESTIOLA i de Luis Torres amb WASIL-DE-GALEÓN.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI