Més d’un centenar de binomis participen en el RAID del Pla de Martis

  • Published in


africapouEl RAID del Pla de Martis va reunir a un total de 115 binomis per participar en les tres categories oficials del concurs (CET0*, VC-60 i VC-40) que van ser conquerides per Àfrica Pou, Josep Salvatella i Laia Soria, respectivament.


La prova amb un major recorregut va ser la corresponent a CET0* i que va reunir a un total de 32 participants. En aquesta prova, que es dividia en quatre fases, el millor conjunt va ser el format per Àfrica Pou i Talem Alba La Source, que va realitzar el recorregut en un temps de 5 hores, 30 minuts i 47 segons. En segona posició es va classificar, Jordi Pons amb Cata de Montfluq, que va realitzar el recorregut en un temps de 5 hores, 36 minuts i 54 segons. El podi el va completar el binomi format per Mireia Serrabassa i Gaita, que va establir un temps de 5 hores, 40 minuts i 37 minuts, avantatjant per només dotze segons el quart classificat que en aquesta ocasió va ser Rafael Fernández i Saadi Des Vabres.


A la prova corresponent a VC-60 van competir un total de 60 binomis, sent el millor conjunt el format per Josep Salvatella i Tiska du Barthas amb un temps de 4 hores, 30 minuts i 10 segons, seguit de l’amazona, Claudia Caruso, que a lloms de Casoar des Ages, va establir un temps de 4 hores, 40 minuts i 28 segons, superant per només dos segons de diferència el tercer classificat, que en aquesta ocasió va ser el conjunt format per Marc Torres i Aqir Seram amb un temps de 4 hores, 40 minuts i 30 segons.


Finalment, el RAID del Pla de Martis, es va tancar amb la realització del VC-40, una prova realitzada en dues fases i que va tenir com a guanyadora a l’amazona, Laia Soria, que a lloms de Bonita, va finalitzar el recorregut en un temps de 2 hores, 56 minuts i 4 segons, imposant-se en aquesta categoria per només tres segons de diferència el segon classificat, que en aquesta ocasió va ser Marc Pulido muntant a Impostor Polvorillo amb un temps de 2 hores, 56 minuts i 7 segons. El podi de la prova el va completar Judit Batchelli amb Briñon de Peñastrala, després de realitzar les dues fases en un temps de 2 hores, 56 minuts i 21 segons.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI