Beatriz Ferrer Salat i Carla Onrubia, Campiones d'Espanya de Doma i Doma Adaptada

  • Published in

CARLA ONRUBIA I FURSTENAUEl passat cap de setmana es va celebrar, al Centre Hípic Las Cadenas, el Campionat d'Espanya Absolut, Masters de Selecció, Critérium i Copa Clàssica de Doma i Doma Adaptada 2023.

Teia Hernández seleccionada per a l'equip del CDIO5* de Compiègne

  • Published in

teia hernández romero de trujillo compegneLa DT de Doma de la RFHE va publicar, dijous 27 d'abril, el llistat dels genets espanyols que competiran al CDIO 5* i CDI3* de Compiègne.

Cap de setmana molt internacional per als nostres genets de Doma

  • Published in

cristina wagemans amb Ellington cdi Segovia 2023Aquest cap de setmana vam tenir molta presència internacional ja que alguns dels nostres binomis van participar al CDI de Le Mans, mentre que uns altres van ser al CDI de Segòvia. 

Condicions de classificació per a l’equip FCH al Campionat d’Espanya de Ponis DC

  • Published in

condiciones clasificación campionat d'espanya ponis 2023La vocalia de ponis de la FCH ha publicat les condicions de classificació per formar part de l’equip de la FCH pel Campionat d’Espanya de Ponis de Doma Clàssica 2023.

Un Sant Jordi diferent a Aiguaviva Hípic

  • Published in

aiguaviva hípicAquest cap de setmana s'ha celebrat a Aiguaviva Hípic, un concurs CDT1* i CDT0* que ha comptat amb més de 90 participants.

Jose Manuel Lucena, guanyador del Gran Premi a Can Vila

  • Published in

Jose Manuel Lucena, guanyador del Gran PremiAquest cap de setmana es va celebrar a Can Vila un CDN2* + Copa Ancce que va comptar amb un gran nombre de participants

Beatriz Ferrer-Salat va arrasar al CDN2* del RCPB

  • Published in

BEA RIO DUERO SAN JORGE Amb la seva victòria al Gran Premi Especial, muntant a Elegance, Beatriz Ferrer-Salat va culminar la seva participació al CDN2* disputat al RCPB. 

Finalitza el CDT1* & CDT0* Primavera de l' Hípica Pegasus

  • Published in

pegasus lleronaDiumenge passat es va celebrar al C.E. Pegasus Hipic Penedés, un concurs de doma territorial de 0* i 1* que va comptar amb més de 60 participants.

Linda Swande i Baton Rouge C, guanyadors del CDN3* del RCPB

  • Published in

LINDA SWANDE BATON ROUGE GP 2Amb la seva actuació al GP Especial del CDN3* disputat al RCPB, aquest cap de setmana, Linda Swande i Baton Rouge C, van confirmar el seu lideratge en aquesta competició.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI