Celebrat el concurs de Doma Clàssica "Trofeu Open Sports Club"

  • Published in

image004Durant el cap de setmana passat a l'Open es va poder gaudir d'un concurs de doma clàssica nacional 2 *, puntuable per a la Copa ANCEE, on van tenir lloc més de 90 sortides a pista diàries.

A la proves destinades a cavalls joves "Hugo Prins" de Marc Amat, "Dartañan de Fangar" de Patrick Kofler, "Omega Sonata" de Tamar Zafra i "El Dorado M" de Judith Zahonero van ser els guanyadors en preliminar 4, 5, 6 i 7 anys respectivament el dissabte, mentre que diumenge tornaven a encapçalar les classificacions de les proves destinades a ells.

A la prova Benjamins Joan Pot amb "Black Label" va ser el guanyador indiscutible, ja que es va imposar en aquesta prova tant dissabte com diumenge. El mateix va fer Carla Dauset muntant a "Ovalo ARB" en Juvenils 0 * Equips. Andrea Montoya amb "Noble Esprit" aconseguia una mitjana 66,111% dissabte a Infantils Equips, mentre que diumenge a Infantils Individual també es va proclamar guanyadora amb una puntuació de 64,583%. Martina Anastasia amb "Habanero JG" va ser l'única participant, durant el cap de setmana, de les proves Infantils Equips "Open" i Infantils Individual "Open".IMG 8043-CRESPO BETTONICA PAOLA-ANCCE

La victòria a la prova de Juvenils Equips, celebrada dissabte,  va ser per Nia Kinney amb "Hemmingway" (65,541%), el mateix dia també es van disputar les proves d'Alevins Equips i Ponis Equips on els primers llocs els van ocupar Claudia Ferreiro amb "Darla" y María Guerrero amb "Den Ostrik 's Marah". Núria Vila encapçalo les classificacions tant de la Clàssica 1 com de la Sant Jordi "Open", la primera muntant a "Eurolife Texel" amb una puntuació de 65,935% i amb "London Pride" i una mitjana de 68,991% en la segona, amb aquest últim cavall aconseguia també el triomf el diumenge a YR Individual "Open" on va superar la puntuació del dia anterior aconseguint 69,869%. L'última classificació de dissabte la va encapçalar Anna Comas amb "Samaro" a la prova Sant Jordi "YR".

Durant el segon dia de competició, Anna Sospedra amb "Benaigua" (67,236%) va ser la primera a Ponis Individual, José Montoya amb "Majalimar II" (69,314%) va ser el guanyador a Alevins Individual i a Juvenils Individual la primera posició va ser per Paula Martínez amb "Carlson" (68,070%). Patrick Kofler que ja s'havia portat amb el seu poltre les proves destinades a cavalls de 5 anys, repetia triomf a Clàssica 2, que en aquesta ocasió va muntar a "Don Fangar" i va obtenir una puntuació de 68,235%. La Intermèdia I va ser per  Rosa Llobet amb "Chopsticks VZ" (64,912%), mentre que la YR Individual va ser per a Marta de Paff amb "Handsome 10" que va finalitzar la seva reprise amb una puntuació de 67,281%.

IMG 8109-KOFLER PATRICK-GANADOR-CLASICA-2IMG 8056-ALONSO FUENTES ITZIARIMG 8084-DE PAFF GANDUXER MARTA

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI