Olaia Aguilar i "Exposition-Boy" triomfen al CDN2 * del RCPB

  • Published in

Olaia-Aguilar-con-Exposition-Boy Després de la seva victòria en la Sant Jordi de dissabte, Olaia Aguilar muntant a "Exposition-Boy" es va imposar diumenge a la Intermèdia I, prova més important de la segona jornada del CDN2 * que s'ha disputat al Reial Club de Polo de Barcelona.

En les proves per a cavalls joves tant dissabte com diumenge van encapçalar les classificacions els mateixos binomis. En 4 anys la victòria va ser per a "Kayan" d'Ariadna Rey. En preliminar 5 anys es va imposar "Jasmin’s Eureka" amb Tamar Zafra, en 6 anys va guanyar "Maximo BCN" d'Annabelle Collins i "Hamilton BCN" va ser el millor de 7 anys amb Lucas Elías.

Durant la jornada de dissabte Olaia Aguilar muntant a "Exposition-Boy" va ser la millor en la Sant Jordi, seguida per Núria Vila amb "Littlefoot 43" i Paloma Parga, muntant a "Edgar Wallace", va quedar tercera.

María Guerrero muntant a "Gustaaf" es va imposar en Juvenils Equips i Eugenia González amb "Winner" va guanyar Juvenils 0 * Equips. Ona Sola amb "Sirocco" va destacar a la YR Equips (Sant Jordi) i Claudia Ferreiro amb "ERF-Danonino" en Infantils Equips.

La Inter A va ser per Magí Mateu amb "Duncan IV" i Emma Boned va quedar primera amb "Lancelot" en Rider 1.

Diego Martínez muntant a "For Olimpic Games" va ser l'únic participant en la Intermèdia II, igual que Jaume Pons i "Lama Thor" en Alevins Equips.

La jornada es va completar amb el Gran Premi, prova social, en el qual Pepe Raga i "Dark Jazz" van quedar per davant de Linda Swande amb "Baton Rouge C" i Jordi Domingo muntant a "Dolman", que van ser segona i tercer, respectivament .

Referent al diumenge Eduardo Pedrosa i "Eusebio" es van imposar en Clàssica II i Jordi Domingo va fer el mateix en el Gran Premi amb "Dolman". En Infantils Individual va guanyar Milena Moral muntant a "Floridol" i Lauro Aguilo va ser el millor en Inter B amb "Etosha".

 Laia Dia amb "Windsong" va ser la millor en Juvenil 0 * Individual i María Guerrero i "Gustaaf" ho va ser en Juvenil Individual. Victòria a Rider 2A per Emma Boned amb "Lancelot" i en IR Individual Open es va imposar Núria Vilà muntant a "Littlefoot 42". 

Després del seu triomf de dissabte a YR Equips, Ona Sola es va reafirmar l'últim dia de concurs amb "Sirocco" en YR Individual. Jaume Pons amb "Lama Thor" va ser l'únic participant en Alevins Individual, així com Diego Martínez amb "Olimpic Games" al Gran Premi U16-25.

Fotos: Celeste Ribó

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI