Doma i salt a la Fira del Cavall de Reus

  • Published in

firacavallreusA la Fira de Sant Jaume, celebrada el passat cap de setmana a Reus, va tenir lloc la 24 edició de la Fira del Cavall a on es va poder gaudir d'un bon nombre de demostracions i concursos hípics.

De doma clàssica es van celebrar dos dies de competició, un territorial 1 * dissabte i un doble concurs diumenge categories 0 * i 1 *. En les proves de cavalls joves del 1* "Pineda JR" muntat per Diego Caccin va ser l'únic participant en preliminar 5 anys. "Inesperado" de Laura Catala i "Kristal de Vila" d'Erik Balasch van ser els guanyadors de 4 anys el dissabte i diumenge respectivament.

Infantils Equips va tenir una única guanyadora que va ser Isabel Peluso muntant a "Hyperia" aconseguint millorar el segon dia la puntuació de 64%. Berta Fernàndez amb "Quinola 31,58%" (64,892%) i Eloi Villaverde amb "Laika" (63,710%) van encapçalar la classificació d'Open 1,  dissabte i diumenge respectivament. Maria Cuestas i "Jalisco RRR II" van participar diumenge en Alevins Equips. Dissabte es van disputar quatre proves més que van ser les corresponents a Juvenils 0 * Equips on la millor nota va ser pera Marina Caballero i "Cariñoso CCXXIII" (68,387%), Juvenils Equips que va guanyar Abril Monteagudo amb" Giovanni "(66,828%),  Clàssica 1 i Sant Jordi que van comptar amb un únic participant cadascuna, Àgueda Moyano amb "London" a la primera i Mar Munne amb "Dorotea della Monica" a la segona.

Diumenge Marcel.li Perramon amb "Colana 435" finalitzaven la reprise Pony B amb una mitjana de 62,635%.

Set proves van formar part del CDT0 *, la primera que es  va disputar va ser l'AP Prèvia on Michèle Arrufat muntant a "Dolça" va ser la guanyadora amb una puntuació de 63,550%. Dues amazones van realitzar l'AP, Maria Alyona Bacos amb el seu poni "Kayac" i Nidia Cabañas amb el seu cavall "D Yaiza". La guanyadora de la Reprise 1 va ser Berta Fernández amb "Quinola 31,58%” (66,631%), seguida de la Jana Maria Steinhoff amb" Gresco II "(64,131%) i Aida Quero amb" Malibu D & apos; Excelsior" (63,261%). Victòria d'Alba Gago i "Alfoz" (61,923%) a la Reprise 2, mentre que Laura Basco i "Brita" (55,173%) feien el mateix a la Reprise 4. Marta Álvarez amb "Nilo XXVII" (64,072%), Thomas Hugo Schaedle amb "Violino" (63,500%) i Juanjo Ucha amb "Ole Su" (61,215%) van ser els tres primers a la Reprise 3.

Referent al salt d'obstacles el dissabte 27 es van disputar sis proves. Les proves d'altures 0,40; 0,60 i 0,80 van comptar amb un gran nombre de participants, principalment la de 0,80. En aquestes el públic va poder gaudir de molts recorreguts sense falta, finalitzant tots ells execuos en ser sense cronòmetre. Ja jutjada sota barem A amb crono es van disputar les de 0,90; 1 m i 1,10. Selena Estaran i "Nena" van ser les més ràpides dels recorreguts sense falta a 0,90, Laura Basco amb "Brita" va ser segona i Regina Maria Gil amb "Henry Mc Callagan" tercera. Tres amazones van ocupar la part alta de la classificació d’1 m, Laura Sola amb "Balina dels Brucs", Rocio Álvarez amb "Jan 111Z" i Judith Corominas amb "Nemo", primera, segona i tercera respectivament. Un sol recorregut sense falta en 1,10 va ser el que va realitzar Elsa Oriola amb "Okehurst Mr T" donant-li la victòria de la prova. Amb un enderroc cadascuna, Laura Sola amb "Balina dels Brucs" i Ingrid Farnell amb "Nana" van finalitzar segona i tercera, ja que la primera va realitzar millor crono.

 

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI