Diumenge de doma clàssica al CAVA

  • Published in

CAVA10-octubre-19 El passat 20 d'octubre va tenir lloc a CAVA Horse, Sant Marti Vell, Girona, una intensa jornada de doma clàssica amb la celebració de quatre concursos territorials.

Les proves que van conformar el CDT1 * van ser la preliminar 4, 5, 6 i 7 anys, Alevins Equips, Infantils Equips, Juvenils 0 * Equips, Juvenils Equips, Clàssica 1 I Sant Jordi. El CDT0 * va tenir un total de set proves, sent aquestes l'AP prèvia, AP, AP Ponis i les reprises 1, 2, 3 i 4. En el concurs de ponis es celebraven proves per a totes les categories i en el paraeqüestre tenia participació en grau V Equips i grau VI a Equips.

El jurat va estar format per Carlos Gracia com a president, i Albert Massuet, Barbara Regàs, Dominique Grillot i Manuel Ortiz com a vocals. La FCH va nomenar per a aquesta ocasió a Socorro Blas com el seu representant.

Al CDT1 * una de les proves amb més participació va ser la Alevins Equips. La guanyadora era Noa Cuadros amb el PRE Naranjito i una mitjana de 67,903%. A la Clàssica 1, que va comptar amb 6 binomis, guanyava Marçal Sabe i G-MISS UNITED (69,429%). La prova de Juvenils també va comptar amb una alta participació, sent 9 binomis en total. Finalment el primer lloc va ser per a Raquel Bailón i DO INGENDEAL (68,990%). Marçal Sabe repetia primer lloc, aquest cop en la prova gran del dia, la Sant Jordi, muntant a BE ON TOP.

Al CDT0 * la prova més concorreguda va ser l'AP Ponis amb dotze sortides a pista. Maria Muñoz i CASHMIRE D'AZUR es feien amb la primera posició amb una mitjana de 76,150%. L'AP Cavalls també va tenir una alta participació. La guanyadora era Marta Cordomí amb CAVA REALT MHOR TEMPO (71,700%).

La competició va transcórrer sense precipitacions, que al principi s'esperaven per a la jornada, i amb un total de 123 sortides a pista. L'ambient va ser agradable durant tot el dia.

CAVA10-octubre-19
CAVA9-octubre-19
CAVA8-octubre-19
CAVA6-octubre-19
CAVA7-octubre-19
CAVA5-octubre-19
CAVA4-octubre-19
CAVA3-octubre-19
CAVA2-octubre-19
CAVA-octubre-19

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI