Van Finalitzar les Lligues de DC 2019

  • Published in

Ariadna-Alvarez2 A les instal·lacions del C.A.V.A.  a Sant Martí Vell es van celebrar les finals de les Lligues de Doma Clàssica de la FCH de 0* i 1* corresponents al 2019.

Després de l’ajornament per causa de la pluja es van poder celebrar aquest dissabte i diumenge passat.

El dissabte 11 es va competir en un CDT0* per la Final de la Lliga 0*.  Es van reunir un total de 71 binomis repartits entre els nivells AP Prèvia, AP Ponis, AP Cavalls, Reprise 1, Reprise  2, Reprise 3 i Reprise 4. Tot i la pluja que va tornar aparèixer la nit del dijous es va poder refer el pla de pistes i la final 0* es va celebrar amb tota normalitat en dues pistes simultànies de competició.  A la reprise AP Prèvia la guanyadora de la Lliga va ser Berta Membrive Rivero amb Campanilla La Campana. Al nivell AP reservat a ponis el triomf se’l va emportar Carla Onrrubia Roman amb Dakota i en el de cavalls va ser Maita Roche Gurruchaga amb Ocle la que es va imposar a la Lliga. La Reprise 1 i Reprise 2 van anar a membres del CE Aiguaviva Hípic amb Silvia Mas Jiménez amb Boszicht’s Kimmy  i Carla Merce Casals amb Hendi’s Bolero respectivament. La guanyadora de la Reprise 3 va ser Natalia Barnes Delgado amb Laminero i la Reprise 4 se la va emportar Laia Garcia Marin amb Lluna d’Alo. La competició per equips d’aquesta final de 0* va tenir el següent podi: el primer lloc el va guanyar de manera clara Hipica Collserola. La segona i tercera posició van ser per Escola Poni Club Granja i Equestrian Barranco amb una diferencia de nomes 4 dècimes.

La final de la Lliga 1* es va celebrar el diumenge amb un total de 58 binomis repartits entre les categories de Benjamins a San Jorge.  El mateix dia també es va fer la final de la Lliga de Ponis de la FCH i la de Doma Adaptada.

En el seguents links podeu consultar els resultats complets.

 Final Lliga DC 1*  Final Lliga DC 0*
 Final Lliga Ponis

Fotos Ariadna Alvarez Pou

final-ligaDC11
final-ligaDC10
final-ligaDC9
final-ligaDC8
final-ligaDC7
final-ligaDC6
final-ligaDC5
final-ligaDC4
final-ligaDC3
final-ligaDC2

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI