Èxit de participació en la tornada a la competició del C.A.V.A

  • Published in

CAVA julio 2020 minAquest cap de setmana el C.A.V.A ha organitzat un nacional de doma 3*, puntuable per a la Copa ANCCE. amb més de noranta sortides a pista diàries. 

Al Gran Premi van participar cinc binomis, destacant el primer dia la victòria de "Altaneiro Bcn" i Agustí Elias amb una mitjana de 70,181%, una dècima més que Jordi Domingo i "Dolman" que en l’Especial va obtenir una mitjana superior a l 73 assegurant el primer lloc seguit, com en el dia anterior, per Linda Swande i "Baton Rouge C".

 A la Sant Jordi el primer dia es va imposar Marçal Sabé i "Bolek", que van arribar als 70, seguits de Teia Hernández Vila amb "Simpatico Candau" i la russa Anna Aristova amb "Revolution". Sabé i "Bolek", van optar també per la Sant Jordi el diumenge, de nou amb triomf, mentre que a la Intermèdia I el primer lloc va ser per Aristova amb "Lord Loriot", amb Teia Hernández Vila segona muntant a " Simpatico Candau"  que també va participar en la Intermèdia A muntant a "Romero de Trujillo" finalitzant amb una mitjana superior al 70%

L'euga de cinc anys "Kenya" de Jordi Domingo va guanyar la preliminar amb 85.4% de mitjana i la final de la seva edat amb 76.8%. En quatre anys molta igualtat en els primers llocs, amb triomfs per a "Diamond Pearl EV IT", amb Francesc Rodríguez, i "La Toya van de Nethe" amb Estelle Folon, i en sis anys va dominar "Franzis", amb José Manuel Lucena.

Finalment, en set anys en la preliminar va destacar "Hacendado de Romeu", amb Magí Mateu, amb més de 73 de mitjana, mentre que el segon dia va guanyar "Maximo BCN", d'Annabelle Collins.

Pel que fa a les proves de Menors, l'andalús Adrián Roldán va fer doblet amb "Floyd", fregant els 70 a la Intermèdia II, superant les dues jornades a Cristina Wagemans i "Ellington"

En Joves Genets, dos doblets per Julia Álvarez Abad, amb "Du Pre" i "Rihanna I més", per sobre dels 71 en totes les seves sortides a pista. La categoria de Juniors va ajuntar gairebé a dues desenes d'inscrits, amb molta igualtat el primer dia i primer lloc per Jessica Castro i "Agility", amb gairebé 68%. En Individual  va destacar Lourdes Aulet amb "Donscha ", segons el primer dia, per sobre del 71%, amb Estelle Folon segona amb" Filigran de Aristos ". En Juvenils 0 *, dues victòries per Mireia Luz Konovalova i "Royal Thunder".

En Infantils, gran nivell d'Elsa Bosch, que va guanyar els dos dies amb "Lindegaardens Zorro", i de Pol Samso amb "Kooihuster Keimpe". En Alevins, triomfs per Ixone Lacunza amb "Pippin 's Playboy" i Maria Muñoz amb "Cashmire d'Azur". Alba Torrent va ser segona els dos dies amb "Oxford", i en Benjamins doblet d'Eugenia Pujol i "Airesdeandalucia Rociero".

DSC06782-min
DSC05468-2-min
DSC05413-min
CAVA-julio-2020-e-min
CAVA-julio-2020-d-min
CAVA-julio-2020-c-min
CAVA-julio-2020-b-min
CAVA-julio-2020-a-min

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI