Beatriz Ferrer-Salat va arrasar en el Polo

  • Published in

Beatriz Ferrer Salat con First ladyLa nostra amazona olímpica no va tenir rival en el CDN3 * que es va disputar el  cap de setmana a les instal·lacions de Reial Club de Polo de Barcelona.

Beatriz va començar el dissabte inaugurant el podi a la Sant Jordi, imposant-se a catorze contrincants amb Dark Rose de Fangar i quedant segona amb First Lady. Anna Aristova amb Fitz Gerald 5 va ser tercera.

L'actual campiona d'Espanya també va guanyar amb autoritat en aquesta jornada, el Gran Premi a lloms d'Elegance. Jordi Domingo amb Esprit Dond D va ser segon, seguit per Linda Swande i Baton Rouge C.

Després de la seva doble victòria de dissabte, Beatriz va demostrar novament que és la millor, guanyant el Gran Premi Especial amb Elegance i copant les dues primeres places de la Intermèdia 1 amb First Lady i Dark Rose de Fangar en la segona jornada de concurs.

Paloma Praga amb Forbes, es va imposar en la Clàssica 1 i en la Clàssica 2.

Victòria de Magí Mateu muntant a Disc Dave Bcn en la Sant Jordi el diumenge, mentre que Cristina Wagemans amb Ellington va ser la millor en la Intermèdia II el dissabte i va guanyar el Gran Premi U25 diumenge. Núria Vila muntant a London Pride ha estat l'única participant en la Intermèdia A i B

Pel que fa a preliminars es refereix, Lucas Elias i RDT Deflorino has estat els millors de 4 anys. Adan Esterlich amb Lutador s'han imposat en 5 anys, Diana Ostariz muntant a Gumilas ha guanyat 6 anys i Lucas Elías amb Jorrit han estat els únics participants en 7 anys.

A la final de 4 anys va guanyar Cristina Wagemans amb Destino BCN, Lucas Elías es va imposar amb RDT Lord Sunshine a 5 anys i amb Jorrit en 7 anys, mentre Diana Ostariz va ser la millor amb Gumilas a 6 anys.

Dissabte Jaenette Vallvé i Zanon van ser els millors en Infantils Equips. Maria Martínez muntant a Bolando va ser l'única participant en Juvenil 0 * Equips i Itziar Alonso, amb Groeze s Rakker, l'única de Ponis Equips, mentre Irene Diaz, amb Painted Black, va ser la millor de Alevins Equips. Paloma Serrano, muntant a Ayrento, va guanyar Juvenils Equips i Julia Álvarez amb Du Pre va despuntar en IR Equips.

En el segon dia de competició la prova d'Infantils Individual la va guanyar l'Àfrica van Eijle amb Jurasic, mentre la categoria Alevins Individual va ser per a Irene Díaz muntant a Painted Black. Maria Martínez amb Bolando va ser l'única participant en Juvenil 0 * Individual i Itziar Alonso, muntant a Groeze 's Rakker, l'única de Ponis Individual.

Degut a l'actual situació sanitària, i complint amb la normativa establerta, el concurs es va desenvolupar a porta tancada.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI