Doma clàssica al Catllar

  • Published in

catllar1Diumenge dia 13 de juny 2021, vam gaudir d’un gran concurs al Centre Hípic del Catllar. Teníem competició en quatre categories diferents. CDT 0*, CDT 1*, CDT Ponis 0* i CDAEET Alta Escola.

El clima ens va acompanyar, passant-se una mica amb la calor, però en general, un bon dia. A les 9 del matí, vam iniciar el concurs amb CDT 1*, amb la reprise Preliminar 6 anys, on va participar en Josep Castells muntant a Luciano 67.400, binomi del Club Hípic Castells.

La següent prova Alevins Equips, on la primera posició va ser per Gala Devís muntant a Tous 67.205, del Club Hípic l’Espelt , la segona posició Sandra Amigó muntant a Os Romani 62.849 del Club Hípic Reus QMT, i la tercera posició per Hugo Santiago muntant a Capricho 57.634 del Club Hípic Tomàs Santiago. En aquesta prova, Gala Devís també participava en categoria Ponis B i també va quedar primera, rebent el trofeu de Little Triumph patrocinat per la Federació Catalana d´Hípica.

En la prova Infantils Equips, la primera posició va ser per Anna Porta muntant a Iris Z 68.575 de l’Escola Pony Club Granja, i segona posició Iván Martín muntant a Presumido 62.475 de Club Hípic Tomàs Santiago. En la categoria Ponis D, vam gaudir de l’actuació de Laia Lopez muntant a Carun Blue Eyes 63.857, de l’Escola Pony Club Granja. Trofeu patrocinat per la Federació Catalana d’Hípica.

Arribem a la reprise Juvenils 0* Equips, on la primera posició va ser per Martina Amigó muntant a Os Romaní del Club Hípic Reus QMT, i segona posició per Laia Espigares amb Inesperado 58.048de l’Escola Pony Club Granja. En Juvenils Equips, vam gaudir de la reprise d’Aura Villares amb Hechicero CIV 58.232, del Club Hípic Tomàs Santiago.

En la reprise Clàssica 1, la primera posició se la va adjudicar María Gaya muntant a Olvera Jam Castsanya 62.428 de l’Escola Pony Club Granja, segona posició per Carla Sisniega amb Valerosa SG del Club Hípic Rocaplana, i tercera posició Laia Rubiales amb Pik Beauty 60.143 de l’Escola Pony Club Granja. En la reprise reina Sant Jordi, Isabel Brugada amb Archiduque van obtindre una mitja de 64.559. Sempre es un plaer veure aquest binomi en pista.

Un cop finalitzar el CDT 1*, vam iniciar el CDAEET Alta Escola. Una disciplina on les reprises s’executen amb música preparada per l’amazona, i avanç d’iniciar la prova, es fa un parell de voltes de reconeixement per puntuar la presentació del binomi.

En la reprise Juvenil, Noelia Vega amb Armas Higuerón va obtindre 62.500. Binomi del Club Hípic Tomàs Santiago. En la reprise Intermitja, Dana Schaedle amb Morisco XVIII va obtindre 61.064, del Centre Hípic del Catllar.

Seguidament, amb l’adequació pista pertinent, vam iniciar el CDT 0*. La primera reprise AP Ponis, on la primera posició va ser per Victòria Barrabés 72.650 del Club Hípic l’Espelt, la segona Arwen Ballabriga amb Harm Big Boy 71.550 de l’Escola Pony Club Granja, i la tercera posició Ariadna Bertrán muntant a Nevada 66.150 del Club Hípic Castells.

En aquesta reprise AP Ponis, arribàvem al dorsal número 20. Això volia dir que sortejàvem el primer Val per valor de 70€, patrocinat per Magatzem del Cavall. Botiga de material d’Equitació ubicada a Cubelles. El primer dorsal afortunat va ser el 3, de Gala Devís del Centre Hípic Espelt!

La següent prova AP, la primera posició va ser per Jana Adrubau muntant a Divina 67.250 del Centre Hípic del Catllar, la segona posició Mar Deu muntant a Tyfoon 67.050 de l’Escola Pony Club Granja, i la tercera posició per Nina Ceulemand muntant a Divina 65.050 del Centre Hípic del Catllar.

En la reprise AP Prèvia, la primera posició va ser per Ana García muntant a Iris Z 67.050 de l’Escola Pony Club Granja, la segona posició per Lucas Pacha muntant a India 66.950 de l’Escola Pony Club Granja, i la tercera posició per Arlet Circuns muntant a Connie de l’Escola Pony Club Granja.

En la Reprise 1, la primera posició va ser per Paula Grau muntant a Principito de Club Hípic l’Espelt, la segona posició per Miura Miale muntant a Oakland 64.240 de l’Escola Pony Club Granja, i la tercera posició per  Alexander Barrabés muntant a ERF-Danonino 63.913 de Club Hípic l’Espelt. En aquesta Reprise 1, arribàvem al dorsal número 40. Això volia dir que sortejàvem el segon Val per valor de 70€, patrocinat per Magatzem del Cavall. Botiga de material d’Equitació ubicada a Cubelles, al carrer Empordà. El segon dorsal afortunat va ser el 21, de Victòria Barrabés, també del Centre Hípic Espelt!

La Reprise 2, es va proclamar guanyadora Júlia Barberà muntant a Pik Beauty 62.980 de l’Escola Pony Club Granja, la segona posició per Núria Fonolla muntant a Lili Sarasate 62.885 de l’Escola Pony Club Granja, i tercera posició per Clara Quatrucci muntant a Olvera Jam Castanya 62.308, també de l’Escola Pony Club Granja. En la Reprise 3, va aconseguir la primera posició Airina Petit amb Misterioso XI 59.142 del Centre Hípic del Catllar, i la segona posició per Carla Sisniega muntant a Kaiser SG 58.857 de Club Hípic Rocaplana.

En el final del concurs, venia el moment de sortejar el tercer Val per valor de 70€ del Magatzem del Cavall, i va recaure al dorsal 57, Edurne Pedrol del Centre Hípic del Catllar. I el sorteig del Val per valor de 200€ de Guarnicioneria Cal Diego, botiga d’equitació ubicada a Vilafranca del Penedès, que va toca al dorsal 49, Núria Fonolla de l’Escola Pony Club Granja.

Durant aquest gran concurs al Centre Hípic del Catllar, el jurat de camp va ser Socorro Blas, Lluís Fabregat i Bàrbara Regàs. Com a delegada de Federació Eva Maria Lopez. Moltes gràcies a aquest gran equip de jutges, per aguantar estoicament les calors que ens presentava el diumenge.

Va ser un concurs ple de competició, regals, calor, dinàmic i bon ambient. Sempre hem d’aconseguir una competició positiva i esportiva. Des de Na’fent...Competició volem agrair a tots els participants, entrenadores, entrenadors, papis, mamis i al Centre Hípic del Catllar, poder fer concursos d’aquesta índole i gaudir del que més ens agrada, els cavalls.

Moltes gràcies als patrocinadors de les proves per cuidar tant al participants. A Magatzem del Cavall, per obsequiar a cada participant amb un present, i als tres vals per valor de 70€. A Cal Diego per participar amb un val per valor de 200€. I a la Federació Catalana d’Hípica per participar en els trofeus de la categoria Ponis.

Moltes gràcies, i ens veiem el 26 de setembre 2021.

WhatsApp-Image-2021-06-15-at-191010-3
WhatsApp-Image-2021-06-15-at-191009
WhatsApp-Image-2021-06-15-at-191009-3
WhatsApp-Image-2021-06-13-at-194442
catllar10
catllar9
catllar8
catllar7
catllar6
catllar5

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI