8 medalles per Catalunya al Campionat de DC Menors

  • Published in

Cto Esp Menores Desfile 2021Va finalitzar ahir diumenge a Las Cadenas el Campionat d'Espanya de Doma Clàssica Menors amb un bon balanç per a la nostra delegació, 7 medalles individuals i 1 per equips.

L'equip de Lauro Aguilo, format pel de la Rioja Sergio Moron Basoco i les catalanes Carla Ugena Agramunt i Nora Coll Nogue es va proclamar campió d'Espanya el divendres, acompanyat al podi per dos equips andalusos.

El campionat va finalitzar  el diumenge amb la imposició de les medalles individuals de les que 1 or, 3 plates i 3 bronzes van ser per a la delegació catalana que va estar capitanejada per Laura Rocabert.

En Alevins, Elsa Manzano Alaves amb "Airesdeandalucia Brandy" va aconseguir la medalla de bronze. Els andalusos Martin Arango Martin i Marcos Lagarre Cortes van ser or i plata respectivament. El podi d'Infantils va estar format per Ignacio Torres Morales (AND) Laia Garcia Navarro (VAL) i Carmen F. Prado Gomez-Jarabo (MAD)

El saragossà Javier Guillen Callejas muntant a "Resuelto AS" va ser medalla d'or en Juvenils. Les catalanes Carla Ugena Agramunt amb "Furst Flanagan" i Paloma Serrano Suarez de Centi amb "Ayrento" van ser plata i bronze respectivament. Podi íntegrament català el de la categoria de juvenils 0 * amb Elsa Bosch Portillo al capdamunt que va muntar a "Lindegaardens Zorro" Mireia Luz Konovalova amb "Royal Thunder" va ser plata i Claudia Pomer Sole amb "Hinojo" es va adjudicar el bronze. El de La Rioja Sergio Moron Basoco alumne de Lauro Aguiló, no va tenir rival a Joves Genets, la plata va ser per la catalana Julia Álvarez Abad amb "Du Pre" i el bronze per  la madrilenya Natalia Bacariza Danguillecourt.

Moltes Felicitats!

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI