Campionat de Catalunya de DC de menors

  • Published in

Cto Cat DC menoresA Sant Esteve de Palautordera, concretament a les instal·lacions de la Hípica Can Vila, se celebrarà, el proper cap de setmana, el Campionat de Catalunya de Doma Clàssica de Menors.

Sis categories són les que formen part del campionat que corresponen a: Benjamins, Alevins, Infantils, Juvenils 0*, Juvenils i Joves Genets.

El campionat començarà el divendres dia 8 amb la inspecció veterinària i s’allargarà durant el dissabte i diumenge, dia en què es coneixeran als medallistes individuals i l'equip guanyador. El jurat estarà presidit per María Jose Vignau, Fco. Javier González Ballesteros serà el comissari i Leonor Brozgol ha estat designada per la FCH com el seu representant.

Com a novetat en aquesta nova edició del Campionat de Catalunya  es sortejarà, entre tots els participants, una cistella de productes "la Grossa de la DC" valorada en 5.500 euros. En aquesta cistella podreu trobar:

Una bicicleta plegable, crema i xampú de cavall Dermisana, lot de productes Aranya, Xuxes de cavalls Janequi, 1 dessuador i venes a joc de Pferda, material d'equitació de Horseworld, una nit d'Hotel per a dues persones a l'Hotel Can Vila, un transport de cavall gratuit amb Your Quality Horse Transport, 1 tractament d'osteopatia amb Alejandro Climent,  un rellotge Reinat, un lot de productes gourmet de Coc Gourmets, un quadre del teu cavall d'Andrea Rodríguez Art, una esquiladora, un val de Back on Track, val de 25% descompte transport de Berlac, lot de productes d'equitació de Calvet, 1 nit per a 4 persones càmping Lava, lot valorat en 220 € de Cavaletti, lot valorat en 200 € de Cavalier Horses, capçada de filet i mos més mantilla de DC de Central Hipica, llaminadures i val degustació de creps, 250 € descompte en Custom Saddlery Espanya, kit de neteja + manta Rambo + cuches de Equifrei , val de Equipassio, lot de productes d'Equips, lot productes Equo by Bestialis, tractament de Fisio Horse, caixa d'ossets Haribo, llibre de DC per a tothom, Estreps Opera, un dinar per a 4 persones a Mas Romeu, Outfit complet Maximilian, pack de productes i alimentació animal Mircat, lot de Pinsos, conjunt de venes i dessuador Anky, un cobriment de Joyride, una samarreta tècnica.

Cal donar les gràcies a tots els espònsors que han fet possible el sorteig d'aquesta magnífica cistella.

Molta sort a tots!!!

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI