Darrers Campionats de Catalunya 2021

  • Published in

Cto Cat DC menoresL'Hípica Can Vila, després d'haver celebrat a les seves instal·lacions el campionat de DC de Menors, és novament l'encarregada d'organitzar aquest cap de setmana els Campionats de Catalunya de Doma Clàssica,  Absolut, U25, Cavalls Joves i Adaptada.

El campionat començarà demà divendres a primera hora de la tarda amb la inspecció veterinària i la reunió tècnica, on tindrá lloc el sorteig dels ordres de sortida. Les primeres qualificatives es disputaran el dissabte reservant-se el diumenge per a les finals. El jurat estarà presidit per Francisco Guerra, acompanyat de Mª José Vignau, Meritxell Agramunt, Marta Condeminas, Pilar Cabrera, Barbara Regas, Socorro Blas i Eva Mª López com a vocals, mentre que Francisco J. González Ballesteros assistirà com a comissari. La FCH ha nomenat Leonor Brozgol com el seu representant.

Tal com es va fer al campionat de menors se sortejarà entre tots els participants una cistella de productes “la grossa de la DC” valorada en 5.000 €. En aquesta cistella podreu trobar:

Una bicicleta plegable, crema i xampú de cavall Dermisana, lot de productes Aranya, Xuxes de cavalls Janequi, 1 dessuador i venes a joc de Pferda, material d'equitació de Horseworld, una nit d'Hotel per a dues persones a l'Hotel Can Vila, un transport de cavall gratuit amb Your Quality Horse Transport, 1 tractament d'osteopatia amb Alejandro Climent,  un rellotge Reinat, un lot de productes gourmet de Coc Gourmets, un quadre del teu cavall d'Andrea Rodríguez Art, una esquiladora, un val de Back on Track, val de 25% descompte transport de Berlac, lot de productes d'equitació de Calvet, 1 nit per a 4 persones càmping Lava, lot valorat en 220 € de Cavaletti, lot valorat en 200 € de Cavalier Horses, capçada de filet i mos més mantilla de DC de Central Hipica, llaminadures i val degustació de creps, 250 € descompte en Custom Saddlery Espanya, kit de neteja + manta Rambo + cuches de Equifrei , val de Equipassio, lot de productes d'Equips, lot productes Equo by Bestialis, tractament de Fisio Horse, caixa d'ossets Haribo, llibre de DC per a tothom, Estreps Opera, un dinar per a 4 persones a Mas Romeu, Outfit complet Maximilian, pack de productes i alimentació animal Mircat, lot de Pinsos, conjunt de venes i dessuador Anky, un cobriment de Joyride, una samarreta tècnica.

També cal donar les gràcies a tots els espònsors que han fet possible el sorteig d'aquesta magnífica cistella.

Horaris provisionals

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI