Modificació de dates del Campionat d'Espanya de Doma de Menors

  • Published in

RFHE logoLa Comissió Delegada de RFHE  ha aprovat la modificació de les dates del Campionat d'Espanya de Doma de Menors, que se celebrarà del 22 al 25 de setembre a les instal·lacions del CH Las Cadenas  (Madrid).

 Això és conseqüència de la sol·licitud de la Direcció Tècnica de Doma de la RFHE després de confirmar que, finalment, els Campionats d'Europa de Doma Clàssica de les categories Children i U25 se celebraran a Budapest (HUN) del 25 al 28 d'agost.

Encara que no es produeix una coincidència de dates, el viatge de tornada dels cavalls de Budapest serà molt llarg, cosa que faria molt difícil la seva participació als Campionats d'Espanya.

Per tal de poder comptar amb un termini més gran per permetre el retorn dels cavalls espanyols participants a l'europeu i facilitar la seva participació als Campionats d'Espanya, la Direcció Tècnica ha portat a terme contactes amb el comitè organitzador i els membres del comitè de esportistes de Doma amb l'objectiu de cercar una data alternativa.

Fruit d'aquests contactes, i amb el consentiment de tots, s'ha acordat amb tots els agents proposar com a dates alternatives les del 22 al 25 de setembre, dates en què no hi ha cap competició programada de la disciplina.

A més, també s'ha entrat en contacte:

amb el Club de Camp Villa de Madrid, organitzador els dies 29 de setembre al 2 d'octubre dels Campionats d'Espanya de Cavalls Joves, per si els pogués entorpir el seu campionat. El Club ha manifestat que per part seva no hi ha problema en què es realitzi el Campionat de Menors en les dates assenyalades amb anterioritat.

i amb el RACE (Equitare), organitzador d'un CDN3* el 17 i 18 de setembre, que ha demanat, per proximitat de dates, ocupar les inicialment previstes per al Campionat.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI