Finalitza el CDN2*+ Copa Ancce del Open Sports Club

  • Published in

Cartel CDN open febrero con cabeza de caballo castañoGenets i amazones s'han donat cita, el cap de setmana, a l'Open Sports Club per a participar al CDN2*, puntuable per a la copa ANCCE.

Dissabte començava la competició amb les proves de cavalls joves. En la categoria de quatre anys Adan Esterlich Arasa es va proclamar guanyador durant tots dos dies amb Newport BCN, aconseguint una nota de 7, 74 en la final.

Cristina Torrent Moll i Dinna Marq també van aconseguir mantenir la primera posició durnate tots dos dies en la categoria de cinc anys, i van aconseguir una puntuació de 7,96 en la final.

La primera posició de la preliminar de 7 anys va ser per a Joana Vidal amb Karadonna, aconseguint un resultat de 70,90%, no obstant els guanyadors de la final van ser Patricia Sánchez Aparicio i Gible AS amb un resultat de 68, 32%.

A la Clàssica 2 Beatriz Ferrer-Salat va aconseguir la primera posició amb Rio Duero, amb una nota de 70,833, el dia anterior també es va proclamar guanyadora de Clàssica 1 encara que amb un altre cavall, Diamond Dancer, amb una nota de 70,095%.

Dissabte, Júlia Álvarez i Du Pre, es van proclamar guanyadors de la Sant Jordi amb 70,68%, l'endemà van aconseguir proclamar-se guanyadors de la Inter I Júlia Álvarez amb Du Pre amb 71,91%.

Els guanyadors de la prova Inter A del dissabte van ser Agusti Elías amb Danny Black, aconseguint una nota de 69, 16%. L'única participant en la Inter B, Judith Zanohero, va obtenir una mitjana de 66,847% amb El Dorado M.

A la categoria San Jorge de diumenge, Cristina Torrent i Rosini es van proclamar guanyadors amb una nota de 67,79%.

La guanyadora del Gran Premi de diumenge va ser Vanessa Egea amb Guns and Rosses V/H Koekoek’s Hof, obtenint 65,39%, mentre que Paloma Parga va aconseguir 64, 05% al costat de Ferga Belha en el Gran Premi Especial. Totes dues participants eren les úniques en la seva categoria.

 

Podeu consultar els resultats complets AQUÍ

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI