Finalitza el CDN3* del RCPB

  • Published in

Pepe Raga con Dark Jazz campeones del Gran Premio en RCPBDesprés de la seva victòria d'ahir en el Gran Premi, Pepe Raga va tornar a enlluernar a la segona jornada del CDN3* que es va disputar durant el cap de setmana a les instal·lacions olímpiques del Real Club de Polo de Barcelona.

El genet del club de la Diagonal va demostrar ser el millor, guanyant el Gran Premi Especial amb el seu infal·lible Dark Jazz. La segona plaça va ser per a Linda Swande, muntant a Baton Rouge C, i Jordi Domingo va quedar tercer amb I am What I am C By Mango.


Laura Pagés i Duero Do Tablacho es van imposar en la Intermèdia B, mentre la Intermèdia I va ser per a Julia Álvarez muntant a Du Pre.
La nostra amazona olímpica, Beatriz Ferrer-Salat, i Diamond Dancer no van tenir rival en la Clàssica 2 i la Sant Jordi va ser per a Jacobo Martínez-Acitores amb Hannibal.


a la prova de Rider 3 B va competir José Alberto Viña amb Flitz i María Badell, muntant a Doma, va ser la millor en Juvenil 0*.


A Infantils Individual va guanyar Ixone Lacunza amb Pippi’s Playboy i Juvenils Individual va ser per a Marina Caballero muntant a Volstrupgaards Cassiopeia.

 

Carla Onrubia, muntant a Fuerstenau, va competir en Grau IV Individual i Lorda Aulet amb Donscha va guanyar YR Individual.


La competició va començar amb la final de 4 anys i la victòria de Sergio Morón i Sick-Sack. A 5 anys la millor va ser Cristina Torrent amb Dina Marq, mentre que a 6 anys es va imposar Laura Domingo muntant a Loriot.

A 7 anys va participar Cristina Wagemans i Karavantos VTH.

 

Consulta els resultats complets AQUÍ

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI