Beatriz Ferrer-Salat, nou doblet al CDN3* del RCPB

  • Published in

cdn3 Polo mayoLa nostra amazona olímpica, Beatriz Ferrer-Salat, ha tornat a ser la muntura més destacada a la 2na jornada del CDN3* que s'ha disputat a les instal·lacions del Polo.

Amb Diamond Dancer i una mitjana de 71.079% ha quedat per davant de Diana Ostariz, muntant a Herald (69.755), i Enrique Sáez, tercer, amb Gericault BCN (67.353%).

A la Sant Jordi ahir es va imposar amb First Lady i avui, amb Rio Duero també ha estat la millor en la Clàssica 2 (71.845%), seguida per Cristina Torrent, muntant a Fideniro 27, i Mariona Valls amb Iroko H, segona i tercera, respectivament.

Cristina Wagemans amb Ellington ha estat l'encarregada de posar el fermall d'or a la competició, imposant-se, després de la seva segona plaça d'ahir, en el Gran Premi Especial muntant a Ellington (70.511%). Jordi Domingo ha quedat segon amb Handsome C, seguit per Magín Mateu i Duncan IV.

A la Intermèdia I s'ha imposat Julia Álvarez amb Du Pre, seguida per Beatriz Ferrer- Salat i First Lady. Jordi Domingo s'ha classificat tercer amb Jumeaux.

La competició ha prosseguit amb la victòria d'Ariadna Rodríguez i Xispant en Alevins Individual, mentre Isabella Costantini ha estat la més destacada en la Intermèdia B amb Fifth Avenue BCN.

Kristi Zallo amb Nadador XVII ha tornat a ser l'única en Grau Via Individual i Anna Porta amb Bonnie ha guanyat Infantils Individual.

Juvenil Individual ha estat per a Janna Raya amb Fame D.D.H. i a Juvenil 0* Individual ha guanyat Claudia Pomer muntant a Fonoll. Laura Lucio i Impacient XII ha estat l'únic binomi participant en Juvenil 0* Equips, mentre Ixone Lacunza ha tornat a ser la millor, amb Pippin’s Playboy AT, en Ponis Individual.

Marta Roses i Music La Devesa han participat en Grau V Individual i Giovanni Torrens amb Euro Boy s'ha imposat en YR Individual.

Cristina Moreira i Vaiana han estat les millors en la Final de 4 anys, Cristina Torrent amb Dinna Marq s'ha imposat en la Final de 5, la Final de 6 anys ha estat per a Laura Domingo amb Loriot i la Final de 7 per a José Antonio Torres muntant a Negrito del Andaluz

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI