Cinc medalles individuals al Campionat d’Espanya de menors DC

  • Published in

Screenshot 2022 09 27 at 10.35La setmana passada es va disputar, a les instal·lacions del Club Hípico Las Cadenas, el Campionat d'Espanya de Doma Clàssica de Menors on els nostres genets han obtingut uns fantàstics resultats.

Per equips, l'Equip Yin de Lauro Aguiló, format per Sergio Morón (La Rioja), María Guerrero (Catalunya), Julia Hessel (Catalunya) i Carla Ugena(Catalunya) van aconseguir una mitjana de 70,314% que els va permetre assegurar una medalla de plata. 

No obstant això, el major èxit el van obtenir els genets catalans a nivell individual, aconseguint fer-se amb 5 medalles en total.

La primera va ser de Ixone Lacunza i Pippin's Playboy, un bronze en la categoria d'infantils després d'una increïble remuntada durant el Campionat.

Aquest mateix dia, Claudia Pomer i Hinojo van assegurar un or indiscutible en Junior 0* després de presentar tres actuacions impecables.

En la categoria de Juniors dues de les nostres amazones van ser presents al podi. En segona posició i per tant medalla de plata, va anar per a Mireia Luz Konovalova i Royal Thunder, seguits per Carla Ugena amb Furst Flanagan, que van aconseguir el bronze.

Finalment, Maria Guerrero i Gustaaf van aconseguir el bronze de la categoria de Young Riders.

Sens dubte uns resultats que avalen un any més, el fantàstic nivell dels genets catalans a la disciplina de Doma Clàssica.

Enhorabona a tots!

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI