Linda Swande i Baton Rouge C, guanyadors del CDN3* del RCPB

  • Published in

LINDA SWANDE BATON ROUGE GP 2Amb la seva actuació al GP Especial del CDN3* disputat al RCPB, aquest cap de setmana, Linda Swande i Baton Rouge C, van confirmar el seu lideratge en aquesta competició.

La segona plaça de la prova més important de l'esdeveniment va ser per a Cristina Wagemans, mentre Jordi Domingo i I am what I am C by Mango, quedaven tercers.

La segona jornada d'aquest concurs de doma, va començar amb la final de 5 anys i la victòria de Pau Bosch i Quincy. A 4 anys es va imposar Guillermo Cano amb Oliver, mentre la final de 7 anys va ser per a Diego Martínez muntant a Sir Ruffo.

La nostra amazona olímpica, Beatriz Ferrer-Salat, va tenir així mateix un protagonisme indiscutible, imposant-se amb Quotenprinz a la Clàssica 2 i aconseguint una destacadísima victòria, muntant a Riu Duero, a la Sant Jordi.

La jove Julia Álvarez i Du Pre van resultar imbatibles en la Intermèdia I, mentre Marçal Sabé i Bolek s'imposaven a la Intermèdia B.
La prova de YR Individual va ser per a Giovanni Torrens amb Euro Boy, i Diego Martínez muntant a For Olimpic Games, era el millor en el GP U25.

María Rybachuck va guanyar a Ponis Individual, muntant a Crommentuyns Foc, Anna Porta, amb Don Magic, s'imposava en Juvenil 0*Individual i Elsa Bosch guanyava Juvenil Individual amb Dean Martin.

Jeanette Vallvé, muntant a Zanon, va ser l'única participant a Infantils Individual.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI