Cap de setmana molt internacional per als nostres genets de Doma

  • Published in

cristina wagemans amb Ellington cdi Segovia 2023Aquest cap de setmana vam tenir molta presència internacional ja que alguns dels nostres binomis van participar al CDI de Le Mans, mentre que uns altres van ser al CDI de Segòvia. 

S'acosten els Campionats d'Europa i els genets més joves comencen a moure's per a complir amb els requisits mínims per a poder ser seleccionats (participació en dos CDIs i els Màsters de Selecció).

A la categoria de Ponis, l'amazona Ixone Lacunza va fer la seva primera sortida internacional en el CDI de Le Mans, on es va enfrontar a competidors de gran nivell. Va realitzar molt bones proves els tres dies, aconseguint superar a diversos binomis que van assistir l'any passat al Campionat d'Europa de Ponis i obtenint mitjanes entre 67% i 68%

A la categoria Children, Jeanette Vallvé i Zanon es van mantenir insuperables els tres dies a Segòvia, obtenint mitjanes per sobre de 77%noemi vallve zanon

A Júniors va destacar Mireia Luz Konovalova amb Royal Thunder en ser un dels binomis que major regularitat va aconseguir, finalitzant en segona posició en la prova per equips, primera posició en la prova individual i finalment, quarta posició a la freestyle.

Elsa Bosch i Dean Martin van començar la competició amb una tercera posició a la prova individual, però per desgràcia el canvi de les pistes de competició d'interior a exterior no els va ajudar i els va portar a cometre massa errors.

A la categoria de Young Riders el nivell va ser molt alt, però els nostres genets van aconseguir fer-se amb el podi a la prova per equips.

Paloma Serrano i Ayrento van finalitzar en primera posició el primer dia després de realitzar una fantàstica prova en la qual van confirmar el nivell que havien demostrat a Jerez. A la prova individual, diverses fallades van fer que baixés a la segona posició.

María Bech Salvatella i Showtime van obtenir una segona posició el primer dia, no obstant això el segon dia la competició es va realitzar en la pista exterior, i ambdues van tenir dificultats per a comunicar-se durant la prova. Malgrat això, van ser capaços de remuntar i finalitzar la competició amb una segona posició a la prova freestyle.

32119a50 2bdb 4ee9 b239 b5557664824cGiovanni Torrens i Euroboy van tenir grans dificultats el primer dia, però van ser capaços de resoldre-les progressivament, obtenint una tercera posició el segon dia i realitzant una freestyle molt harmoniosa amb la qual van aconseguir una primera posició.

Lourdes Aulet i Donscha van realitzar una fantàstica prova el primer dia, amb la que van obtenir la tercera posició.

A la Inter A i B Marçal Sabé es va mantenir imbatible amb Bolek durant tots dos dies.

Al nivell Gran Premi Linda Swande i Baton Rouge C van finalitzar en tercera posició a la prova de Gran Premi, i quarta posició al Gran Premi Especial

Cristina Wagemans va obtenir la quarta posició a la prova Gran Premi i primera posició a la Freestyle, després de realitzar una fantàstica execució de la mateixa

 

Sens dubte un fantàstic començament de la temporada internacional per als nostres genets.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI