Un Sant Jordi diferent a Aiguaviva Hípic

  • Published in

aiguaviva hípicAquest cap de setmana s'ha celebrat a Aiguaviva Hípic, un concurs CDT1* i CDT0* que ha comptat amb més de 90 participants.

A nivell Sant Jordi, només va competir un binomi, Clara Cuffi i Raton Sol, que van obtenir una mitjana de 66,3%

La categoria d'Infantils va comptar amb 5 participants, els guanyadors van ser Ivet Sirés i Oxford, del club Aiguaviva Hípic, obtenint una mitjana de 71%. Amb un 70, 6% li sege en segona posició Verónica Frutos i Claudia de CAVA Horse. Finalment tancaven el podi Onia Maldonado i Spirit HTS amb una nota de 69,8%

A la prova de Júniors la primera posició va ser per a Nicole de Lucia i Hugo, binomi de CAVA Horse, obtenint una mitjana de 66% Li seguia en segona posició un binomi de CE La Vinya, Aina Böhm amb Locomotion, seguits en tercera posició per Olivia Old i Dirham de C.

La categoria d'Alevins va ser una de la proves que va comptar amb un major nombre de participants, amb 11 sortides a pista.
L'amazona de CH Vidreres, Berta Serra, va finalitzar en primera posició muntant a John Lennon, amb el qual va obtenir una mitjana de 71, 4%. La segona posició va ser per a un binomi de CAVA Horse, Elsa Manzano, que al costat de Airesdeandalucia Brandi va obtenir una mitjana de 70,8%, tancava el podi un binomi d'Aiguaviva Hípic, Lucía Castillo amb Phoskito, després d'obtenir una mitjana de 68,8%

 

Podeu consultar tots els resultats aquí.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI