Beatriz Ferrer Salat i Carla Onrubia, Campiones d'Espanya de Doma i Doma Adaptada

  • Published in

CARLA ONRUBIA I FURSTENAUEl passat cap de setmana es va celebrar, al Centre Hípic Las Cadenas, el Campionat d'Espanya Absolut, Masters de Selecció, Critérium i Copa Clàssica de Doma i Doma Adaptada 2023.

Una edició que va tenir com a protagonista les grans adversitats climatològiques, que van requerir la suspensió del concurs durant la jornada del divendres i l'eliminació de les Freestyle del Campionat Absolut i Màsters U25.

Malgrat les difícils condicions a les quals van haver d'enfrontar-se els nostres binomis, van aconseguir tenir presència en els podis de diverses categories.PODI CRITERIUM

Beatriz Ferrer Salat va obtenir l'èxit més destacat, en proclamar-se per desena vegada, Campiona d'Espanya Absoluta.

Carla Onrubia i Fuerstenau van aconseguir proclamar-se Campions Absoluts de Doma Adaptada G. III/VI, amb una diferència de més de 5 punts en el resultat acumulat dels tres dies.

Al Critèrium, Júlia Álvarez Abad i Du Pre es van fer amb el bronze. L'endemà, Júlia va tornar a apujar-se al podi, en aquesta ocasió dels Màsters U25, en la qual va obtenir la primera posició amb Dark Rose de Es Fangar.

A Copa Clàssica Beatriz Ferrer Salat tornava a fer-se amb la primera posició, en aquesta ocasió amb Quotenprinz i seguida per la seva alumna, Paloma Parga i el seu cavall, Kadanz.

Als Màsters de Children, Jeanette Vallvé i*Zanon van finalitzar en segona posició després de mostrar un gran nivell i regularitat durant els tres dies de competició.

Als Màsters Júnior, Mireia Luz Konovalova i Royal Thunder van finalitzar en primera posició, confirmant així, l'alt nivell que han demostrat fins ara.

En els Màsters de Ponis, la primera posició va ser per a Ixone Lacunza i Pippin´s Playboy, que van demostrar en aquest esdeveniment la seva superioritat respecte a la resta de participants d'aquesta categoria. Vera Meca i Sophienhofs Maroon van finalitzar els Màsters en segona posició.

Sens dubte un Campionat en el qual els nostres genets van aconseguir brillar malgrat les grans dificultats.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI