Sis catalans seleccionats per a formar part dels equips dels Campionats d'Europa de Doma

  • Published in
  • Categoría: Doma clàssica

 b59ec56b f067 4375 99bb ec5fbc1cc721La RFHE publicava ahir el llistat amb els equips seleccionats per a participar en els Campionats d'Europa de Doma, que es celebraran a les següents seus:

  • Pilisjászfalu - Budapest (HUN), de l'11 al 16 de juliol Campionat d'Europa d'U25 
  • Kronberg (GER), del 18 al 23 de juliol; Campionat d'Europa de Junior i Children
  • Le Mans (FRA), del 24 al 30 de juliol; Campionat d'Europa de Ponis

A la categoria Júnior, Mireia Luz Konovalova amb Royal Thunder assistiran per primera vegada a un Campionat d'Europa. Aquest binomi ja va ser convocat per la RFHE l'any passat per a assistir al CDI de Le Mans, i encara que no va ser el seu millor concurs, la regularitat que han demostrat enguany, els ha portat a obtenir una plaça en l'equip.

A Children, Jeanette Vallvé tornarà per tercer any consecutiu a assistir amb Zanon. En 2022 va aconseguir entrar en la final i finalitzar en 12 posició, un resultat que, d'acord amb les mitjanes obtingudes durant aquesta temporada, podrien superar.

A Young Riders Giovanni Torrens assistirà amb Euro Boy per segon any consecutiu, després de demostrar l'any passat molt bona regularitat en totes dues proves.

A Ponis l'actual Campiona d'Espanya, Ixone Lacunza, assistirà al seu primer Campionat d'Europa, al costat de Vera Meca, per a qui aquesta edició serà el seu tercer Campionat.

Per a Julia Álvarez i Dark Rose, aquest serà el seu segon Campionat d'Europa juntes, sent el primer en Fontainebleau en 2018, en el qual van competir en la categoria Júnior i van obtenir una 6 posició per equips.

Podem sens dubte considerar tot un èxit tenir a al menys un binomi present en tots els equipo de les diferents categoria.

 

Us desitgem moltíssima sort!

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI