El Vila Pony Club viurà un intens cap de setmana de Doma Clàssica

  • Published in

DSC 8996_Inka_Bardaji_662x1000El Vila Pony Club a Sant Miquel d’Olèrdola acollirà aquest cap de setmana (15 i 16 de febrer), un triple concurs de Doma Clàssica i que correspondrà a les categories de CDT0*, CDT1* i CDT Ponis.


En el concurs corresponent el CDT0*, es realitzaran un total de sis proves oficials i que correspondran a les Reprises AP Sense Galops, Reprise AP, Reprise 1, Reprise 2, Reprise 3A i Reprise 4. En el CDT1*, es realitzaran un total de nou proves i que correspondran a les categories de Poltres de 4, 5 i 6 anys, Aleví Equips, Infantils Equips, Juvenil 0* Equips, Juvenil Equips, Joves Genets i San Jorge. El jurat d’aquests dos concurs estarà format per Dominique Grillot com a Presidenta del Jurat, tenint com a vocals a Socorro Blas, Bàrbara Regàs, Clare Benmayor i Eva Maria López, mentre que la Delegada Federativa d’aquest concurs serà Meritxell Agramunt.


En quant el concurs de Ponis, que serà de categoria CDTP,es realitzaran un total de cinc proves oficials i que correspondran a Ponis A (Ponis A i B2), Alevins (Ponis B1 i C2), Infantils (ponis C1 i D2), Reprise 2 (Ponis D1) i tancarà la competició corresponent a la Reprise AP ( Criterium Ponis A, B, C i D).

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI