Sandra Peña i Pepe Raga, protagonistes del CDN2** del RCPB

  • Published in

PepeRaga1Durant dues jornades es va celebrar a les instal•lacions del Real Club de Polo de Barcelona, un nou concurs de Doma Clàssica, que en aquesta ocasió va ser de categoria CDN2** i on els grans protagonistes del mateix van ser Sandra Peña i Pepe Raga. 


La primera jornada del concurs, es va dur a terme durant el dia de dissabte, amb la participació de més d’un centenar de binomis i que va concloure amb el triomf de Sandra Peña a lloms de Sabbatik Rubi a la Reprise San Jorge, després de superar a Josep Bassols amb Dustin i a Pepe Raga amb Agility. Precisament, Raga, va tornar a pujar el podi, en aquesta ocasió en la prova corresponent a la Reprise Intermedia B, muntant a Favorito Santa Clara. A la Reprise 1, el millor resultat va ser l’ obtingut per José Antonio Pérez amb Catwalk, destacant també el triomf de Júlia Álvarez amb Oxford en Infantils Equips, mentre que Otti Verdú s’imposava a lloms de Lara de Gathemo a la prova corresponent a Ponis Equips. A la Reprise Juvenils 0* Equips, s’imposava l’amazona Paula Martínez amb Petrell, i a les proves corresponents a Poltres, els millors exemplars van ser Fleurne muntat per Carlota Piguillem en 4 anys, Eldorado muntat per Pepe Raga en 5 anys, i Joyero VG muntat per Maria Carbonero a 6 anys.


Durant la jornada dominical, Sandra Peña amb Sabbatik Rubi, va sumar el seu segon triomf, imposant-se en aquesta ocasió a la Reprise Intermedia I. La prova corresponent a San Jorge-Joves Genets, va recaure en Josep Bassols amb Dustin, en Juvenils 0* Individual, Martina Domenech aconseguia la victòria amb Winzer Z en Juvenils 0*Individual, mentre que Kevin Roegele feia el mateix amb Wieske en Alevins Individual. L’amazona Otti Verdú va tornar a ser la millor en la categoria de Ponis Individual, mentre que Júlia Álvarez s’imposava en Infantils Individuals amb Oxford. En el Gran Premi, el millor binomi va ser el format pel genet olímpic, Jordi Domingo, i Wonder, mentre que en el GP de menors de 25 anys, el guanyador de la categoria va ser Erik Balasch amb Dorado. En la categoria de Clàssica 2, Juan Antonio Pérez va sumar un nou triomf a lloms de Catwalk. Finalment, a les proves de Poltres, va destacar la victòria de Fleurne muntada per Carlota Piguillem, en la categoria de 4 anys, en Poltres de 5 anys, el millor resultat va ser l’ obtingut per Don Primus, muntat per Judith Sardà, tancant la competició la prova destinada a Poltres de 6 anys, a on Joyero VG s’imposava muntat per Maria Carnenero.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI