Victòria de Diana Ostariz amb Zanzibar a la Intermèdia I del CDN2* del RCPB

  • Published in

Diana OstárizL'amazona aragonesa Diana Ostariz es va imposar amb Zanzibar, a la prova Intermèdia I del CDN2 * que s'ha disputat aquest cap de setmana a les instal·lacions del Real Club de Polo de Barcelona .

 

A la segona jornada del concurs, celebrada durant el diumenge,  també van destacar els triomfs de Martina Domenech  amb Winzer 184, a la prova corresponent a la categoria de Juvenils 0 * , així com Carles Blay que va ser el millor amb Artauche a la Reprise Clàssica 2 . En Joves Genets Individual el triomf va ser per Jaume Escamilla muntant a Sombra RMC , el Gran Premi va ser conquerit pel català, Jordi Domingo amb Wonder , en la prova de Juvenils Individual va imposar-se Clara Wilma McGeachie muntant a Vasslo dóna Broa i Anna Sospedra va fer el mateix amb Benaigua en Alevins Individual . Claudia Costas va obtenir el triomf en la categoria de Ponis Individual muntant a Romeo i en infantils Individual, el triomf va ser per  Julia Álvarez amb Wiridee .

 

A la final destinada a Poltres de 4 anys, el millor exemplar va ser First Lady, muntada per Jordi Cabré, en 5 anys, el triomf va recaure en Mago Eastwood i Jordi Domingo, mentre que en 6 anys, el cavall Farewell muntat per Juan José Santigo, va conquerir la primera posició.

 

Aquest CDN2 * , segon de  la temporada  en el club barceloní , va començar dissabte amb la victòria de Linda Maria Swande muntant a Baton Rouge C a la Reprise Sant Jordi . Va tenir una destacada actuació, Ana Roca que amb Santa Fe va guanyar la Clàssica 1, així com el triomf de Martina Domènech muntant a Winzer 184 en Juvenils 0 * Equips . Elena Moncayola va ser la millor amb Travesso en Juvenils Equip , mentre Júlia Álvarez s'imposava amb Oxford en Infantils Equip . Anna Sospedra i Benaigua va ser el millor binomi a la prova d'Alevins Equips . A les proves del dissabte corresponents a Poltres, First Lady amb Jordi Cabré es va imposar en la preliminar de 4 anys , Jordi Domingo va guanyar amb Mango Eastwood la de 5 anys i Juan José Santiago va ser el millor de 6 anys muntant a Farewell .

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI