Exhibició de Poni Games a Girona

  • Published in

Jornada Ponigames maig 2019AJORNAT - El proper diumenge, 19 de maig, al Poni Club Sant Gregori de Girona, es celebrarà una jornada de portes obertes amb una exhibició de PONI GAMES. 

Arriba el Campionat de Catalunya de Poni Games 2018

  • Published in

Poni games 3 febreroEl proper diumenge, a les instal·lacions del Club Hípic Sol Solet de Sant Just Desvern, tindrà lloc el campionat de Catalunya de Poni Games que no va poder celebrar-se en la data prevista, per inclemències del temps.

3a Jornada de la Lliga Catalana de Poni Games

  • Published in

poni games5Poni Club Catalunya va acollir diumenge passat la tercera jornada puntuable per a la Lliga Catalana de Poni Games 2018

Comença la Lliga Catalana de Poni Games 2019

  • Published in

Cto Tarrega ponigamesEl primer concurs de poni games corresponent a la lliga d'aquest any tindrà lloc a l'Associació Esportiva Poni Club Catalunya de Sant Just Desvern diumenge que ve.

Va finalitzar la Lliga Catalana de Poni Games 2018

  • Published in

pony g11 0L'Escola Pony Club Granja va acollir diumenge passat la final de la lliga en la qual es van donar cita un bon nombre d'equips pertanyents a sis categories.

Tornen els Poni Games

  • Published in

poni games5El tercer concurs puntuable per a la Lliga Catalana 2018, tindrà lloc a l'Associació Esportiva Poni Club Catalunya de Sant Just Desvern, diumenge 30 de setembre.

Comença la temporada de Poni Games

  • Published in

pony games fouganzaDurant el pròxim mes d'abril es posarà en marxa la temporada de poni games. Aquest any estan previstos cinc concursos a les següents seus:

Tot a punt per a la Final de la Lliga Poni Games 2018

  • Published in

poni club granja lligaA Sant Miquel d'Olèrdola, concretament a les instal·lacions de L'Escola Pony Club Granja tindrà lloc el proper diumenge la final de la Lliga Catalana de Poni Games.

L'Escola Pony Club Granja va acollir un concurs de Poni Games

  • Published in

Pony-Games-GranjaEl concurs celebrat el passat diumenge a Sant Miquel d'Olèrdola, va ser puntuable per la lliga catalana i es van disputar jocs per a set categories.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI