Exhibició de Poni Games a Girona

  • Published in

Jornada Ponigames maig 2019AJORNAT - El proper diumenge, 19 de maig, al Poni Club Sant Gregori de Girona, es celebrarà una jornada de portes obertes amb una exhibició de PONI GAMES. 

Podreu conèixer de primera mà com son les competicions d’aquesta disciplina, amb la presència dels equips del Club Hípic Sol Solet,  Poni Club Catalunya, Escola Poniclub Granja, Poniclub Girona i la Hípica la Lluna.

 A més, Marie Follet, responsable de la disciplina, impartirà durant tota la jornada una formació sobre els poni games, a tots els interessats:

 8:30 h – 10:30 h: Entrega del reglament de la lliga / Poni Games: Disciplina, definició, bases de la reglamentació i funció del àrbitre i dels jutges.

10:30 h: Participació a la reunió tècnica.

11:00 h: Durant el concurso: el paper de l’àrbitre, desenvolupament de la competició, visualització del joc, sortides i entrades, errors en el joc, eliminacions, seguretat dels genets, poni sense genet, caiguda del genet, final de la competició.

17:00 h -19:00 h: Resum de la jornada / Preguntes

 Podeu reservar la vostra plaça enviant un email a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 Adreça del club:

Poni Club Sant Gregori (Telèfon: 608436090)

La Ponderosa s/n - Veïnat Can Planes

17150 Sant Gregori – Girona

 

Us hi esperem! 

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI