Va finalitzar la Lliga Catalana de Pony Games

  • Published in

ponygametestigoAmb un dia fantàstic, el diumenge dia 15, es va celebrar la final de la Lliga Catalana de Pony Games 2019 en el Poni Club Catalunya en Sant Just Desvern.

En pagar la inscripció els alumnes van fer una donació de 5 € per a la causa de la Marató de TV3, recaptant un total de 390 € que es van ingressar íntegrament en el compte de la Marató.

En Menys 10, campió de lliga "Les Bèsties" del Poni Club Catalunya, segon "Pony Angels" de l'Escola Poni Club i la tercera posició va ser per a l'equip del Sol Solet "Mini"

En menys 12, "Pelopinchos" de l'Escola van ser els guanyadors seguits de "Fan Fan Ponies" de Poni Club Girona i de "Promeses" de Poni Club Catalunya segon i tercer respectivament.

Victòria de "Sol Solet" en menys 14, la segona posició per "Little Warriors" de Poni Club Girona i "Unicorns" del Club amfitrió van ser tercers.

Les tres primeres posicions en la categoria de menys 17 van ser per "Sol Solet Warriors", "Lider Ponis" i "La Lluna".

Dos equips van participar en els jocs Open els "Inestables" de Sol Solet i l'equip del Poni Club Catalunya "Vintage" finalitzant amb millor puntuació els primers.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI