Celebrat amb èxit el Campionat de Catalunya de Raid Trec 2023

  • Published in
  • Categoría: Raid-T.R.E.C.

RAID TREC CTOUna trentena de genets es van donar cita, el passat 21 de Maig, a Sant Mori, per celebrar el Campionat de Catalunya de Raid Trec. 

Els binomis van poder gaudir d’un recorregut divertit i tècnic amb moltes sorpreses, en un diumenge de pluja a l’Alt Empordà. El mapa el van traçar Ricard Montfort i Cesc Rabat. La jornada va transcórrer sense incidències amb molt bona participació i gran ambient. 

Primera posició per Francesc Rabat Oliva amb Viking a la categoria d’absolut individual, seguit de Marta Rabat Bedós amb Mylord en segona posició i Andrés Lorenzo Peña amb Little Angel en tercera posició. 

A la categoria Absolut Parelles, victòria per les Connemara Ladies: equip format per Inés Garre i Mireia Heras. Segona posició per Las Rancheras Raquel Hernández i Audra Bitinas. Tancant el podi d’absolut parelles en la tercera posició els Polka: Stéphane Schaeffer i Sacha Schaeffer. 

Pel que fa a la categoria de Sub 21: primera posició per Ángela Ybern Torras amb Aladín, segona posició per les amazones Naima Corvillo i Paula Grande i tercera posició per la parella formada per Joan Reglà i Júlia Harraki. 

El comitè organitzador vol agrair a jutges, genets, amazones, entrenadors, clubs i familiars la seva presència en aquest campionat!

RAID TREC CAMPIONAT CAT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI